sunnuntai 31. elokuuta 2014

Kassakaappi lukko

Tuotenumero: 063205. Kassakaappi “hдlyttдд”, kun ovi on auki. Lukossa on vaihdettava digitaalinen koodi. - Vaatii 3 kpl AA-paristoja. Ikд: 4 - 10 -vuotiaille. Kassakaappi, jossa koodilukko Kassakaappi “hдlyttдд”, kun ovi on auki. Lukossa on vaihdettava digitaalinen koodi. - Vaatii 3 kpl AA-paristoja. Kдytetyt kaapit on huollettuja ja varustettu uudella avainlukolla, mikдli lukon toiminnassa on vikaa. Varustettu kahdella avaimella. Nдppдinlukko saatavissa.

4. Syyskuu 2015 avain ja lukko (kassakaappi) Kuva: YLE Kuvapalvelu. “Minд tykkддn touhuta kaikenlaisen elektroniikan parissa, rakentaa laitteita ja ohjelmoida. Tuotehaku Pддtaso ›› Kassakaapit ja Asekaapit ›› 737 ABUS Mini KeyGarage Ruostumattomista materiaaleista valmistettu lukko on pддllystetty kolhuja.

31. Elokuu 2015 Myydддn kassakaappi. Lukko on kunnossa ja 1 avain lцytyy. Takaseinдssд lдpikiinnityreiдt (2kpl) ja molemissa pдissд kantokahvat mitkд voi. Tдmд kassakaappi vaatii PIN-koodin avautuakseen ja kestдд kohtalaisia Ei hдtдд, tдssд on piilossa myцs salainen lukko, jonka voi avata mukana tulevalla.

Kassakaappi, jossa koodilukko, Leluja TOYS"R"USista

Koritarvikkeet. Turvalukitus I Kassakaapit HEOSafe oven-, tai luukunkehys lukko, ovien, luukkujen ja takatallin Kassakaappi AL-KO Tresor matkaturvaksi. 26 Syyskuu 2015 Myydддn eniten tarjoavalle. Huutokaupat.com - Digitaalisella lukolla varustettu kassakaappi, hotellikassakaappi, Kuopio. Nдytд kaikki 9 kuvaa.

Turvalukitus I Kassakaapit - Koritarvikkeet - Ajoneuvot.

Tдmд ominaisuus tekee lukosta helppokдyttцisen. lukko on kдyttдд lukkoon asennettua avainpesдд tai vддntцnuppia. Ase- ja kassakaapin lukot. ABLOY®. TUOTEKOODI: 042. TUOTENIMI: 042, kassakaapin koodilukko painokytkimillд. TUOTTEEN KUVAUS: Suositus 7 - 9 lk. Lukko-osa toimii solenoidilla. Lukko.

Laadukkaat Saksalaiset BURG kassakaapit, paloturvakaapit, kassalippaat, rahalippaat, avainsдilцt, turvallinen Resetoitava ja suojattu lukko "Secu Safe". Koritarvikkeet. Turvalukitus I Kassakaapit HEOSafe oven-, tai luukunkehys lukko, ovien, luukkujen ja takatallin Kassakaappi AL-KO Tresor matkaturvaksi.

Pirkanmaan Lukkopalvelu on keskittynyt kaiken kattaviin turvaratkaisuihin. Mekaanisesta tai sдhkцmekaanisesta lukituksesta, kassakaappeihin ja sдhkцisiin.

Standardin EN1143-1 mukaiset kassakaapit on jaettu lisдksi luokkiin E1-E5 sдilytettдvдn omaisuusarvon (10.000- 200.000) mukaan. Kaapit on kiinnitettдvд ja. Kдytetty kassakaappi, jossa kaapin sisдllд erillinen lukittava lokero. Kaapin oven lukko toimii ja avaimet lцytyy. Lisдtietoja myyjдltд. Turun Lukko Oy on luotettava ja osaava turvallisuustuotteiden ja -palvelujen myцs turvakamerat, kulunvalvonnan, rikosilmoitinjдrjestelmдt ja kassakaapit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.