lauantai 28. helmikuuta 2015

Pesukoneen nukkasihti haisee

3. Kesдkuu 2014 Jos laitteesta kuuluu outoa ддntд tai savua tai se haisee palaneelle, ota. HUOMIO: Дlд avaa pesuainelokeroa tai nukkasihtiд, kun pesukone. 3 Helmikuu 2014 Samsungin pesukoneesta tekemдni teknisen ja tietopainotteisen postauksen. Nukkasihtiд ei erikseen siis ole, ainoastaan se pesukoneen alareunassa kun haju jokin kumimainen haju haisee vдhдn liian voimakkaalle. 14 Heinдkuu 2008 Onko nukkasihti tдynnд Sinne jддnyt nцyhtд on aina kosteaa, ja voi haista. Tutkija Marjomaa kertoo, ettд haju voi olla koneen ominaishajukin.

8. Huhtikuu 2013 Pesukone ei ala haisemaan jos pesee sддnnцllisesti 90C tai kuumemmalla Jahas. Tuli nukkasihti puhdistettua ensimmдistд kertaa elдissдni. Puhdista astianpesukoneen roskasihdistд jokaisen pesukerran jдlkeen sinne kertynyt karkea Puhdista pesukoneen nukkasihti muutaman kerran vuodessa.

Klikkaa tдstд ja lue lisдд pesukone haisee. neuvoilla ja ohjeilla sддstдt sekд luontoa ettд pyykinpesukonettasi. 1. Puhdista nukkasihti tarpeen vaatiessa. Noudata pesukoneen kдytцssд tдmдn kдyttцohjeen ja erillisen ohjelmataulukon ohjeita. • Pidд kдyttцohje ja ohjelmataulukko tallessa. Jos luovutat pesukoneen.

Pesukone - Netrauta.fi

10. Tammikuu 2008 Samoin syitд siihen miksi pyykki haisee. olen kerдnnyt tдhдn vastaukseen joitain Tarkista ja puhdista koneen nukkasihti ja/tai poistoputki. 21 Helmikuu 2013 Likavesi oli keltaisempaa kuin ikinд ja haisi yhtд mдdдlle Ostin tuon pesukoneen kдytettynд alkuvuodesta ja vituttaa. Juu olen kyllд kuluttanut useammankin tovin koneen putsaamiseen, nukkasihti ja hajulukko vain ovat.

Kerpeleen pesukoneet! - Dundernews

20 Maaliskuu 2014 Etenkin uusimmat pesukoneet tunnistavat ja valitsevat aina pyykin Puhdistamalla sддnnцllisessti koneen nukkasihdin ja poistoputken voit. 20 Joulukuu 2007 Apua, pyykinpesukone haisee ja homehtuu! Pesukone haisee Tarkista nukkasihti tai poistopumppu ja tulovesiletkun sihti sддnnцllisesti. 22 Syyskuu 2015 Noudata nдitд neuvoja, jos pyykinpesukoneesi haisee tunkkaiselta. Puhdista nukkasihti, jos sellainen on koneessa. Kerran pari vuodessa. 4.

Pesukoneet ·. Silitysraudat Vastaus: "Tarksita nukkasihti ja poistoletkun liitos." Kysymys: "Miksi ei ota Kysymys:"Kone haisee pahalle, eikд pese puhtaaksi". Kerpeleen pesukoneet! Ja nukkasihti jne on syynдtty satoja kertoja lдpi. Ettд menee hermo! Onko Tuon saman valituksen muuten olen kuullut joltain muultakin, ettд pyykki ei tule puhtaaksi ja haiseeEttд kyllд siinд.

Pyykinpesukone on alkanut haisemaan kun olen pessyt enemmдn Nukkasihdin olen vasta puhdistanut ja koneen luukkua olen pitдnyt auki.

Nдin pidдt pesukoneet kunnossa ja pidennдt niiden kдyttцikдд. Puhdista nukkasihti nukasta ja tarkista poistoputki. Pese pari kertaa kuukaudessa liinavaatteet. Mitд mд teen, kun meidдn pesukone haisee ihan kamalalle Mд luovutin, ja ostin Oletko tyhjentдnyt nukkasihdin Mun pesukone alkaa. 29 Lokakuu 2014 Tuo kuori oli tukkinut nukkasihdin niin, ettд sinne oli kerддntynyt jo vuosia kaikkea pesukoneen tцhnдд iso ja haiseva klцntti. Se oli mдrkд.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.