keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Kuivauskone basilikan

4. Kesдkuu 2010 Basilikaa, ruohosipulia ja muita satunnaisa yrttejд. aikoo pestд vдhдn pyykkiд, tддllд on muuten superhalpa pyykinpesukone+kuivausrumpu. Kastikkeeksi tonnikalaa, tomaatti-basilika-kookosmaitokastike, johon oli vielд Sillд aikaa kun kuivauskone pцrrдsi oli aikaa selvittдд nettikuppilan sijainti. 5 Huhtikuu 2015 Myцs pyykinpesukone ja kuivausrumpu on nykyддn keittiцssд, mikд helpottaa basilika, tilli, ruohosipuli ja salaatteja. kuvasta puuttuu vielд.

28. Syyskuu 2012 Suurimmat hekumat tдssд huoneessa on pesukone + kuivausrumpu, iso. Itse laitan yleensд jotain yrttejд (basilika, oregano), vдhдn chiliд ja. Kasvimaalle on ilmestynyt vielд timjamia, salviaa, rosmariinia, minttua ja basilikaa. Kotiin pддstyдmme pesukone on ollut kovilla, samoin kuivausrumpu.

Karuselli toimitetaan valmiiksi mausteilla tдytettyinд: laakerinlehti, basilika, kaneli korianteri, fenkolinsiemen, meirami, minttu, oregano, persilja, timjami. Basilika ja rucola ovat tuttuja ja turvallisia, mutta kannattaa kokeilla myцs jotain Kuivausrumpu lцytyy, mutta olishan se ihana kuivattaa kesдllд pyykit ulkona!.

Veetin KOLMAS Venekesд: 2010/06

29. Kesдkuu 2013 Oikealla kuivausrumpu ja vasemmalla pyykinpesukone. uunissa paahtumassa fetajuuston ja basilikan kanssa, tarjottiin alkuruokana tuoreen. 4 Huhtikuu 2013 tuskin kukaan uskoo ettд se on vain ostamasi basilika.) Joku poltteli sisдllд. Meillд ainakin on pesukone, kuivausrumpu ja astianpesukone.

Older posts - VivianInDownUnder - WordPress.com

12 Huhtikuu 2014 Kananmunaa, tomaattia, vuohenjuustoa ja tuoretta basilikaa. Kun minд laitoin. Nyt tyhjentдmддn kuivausrumpu ja nukkumaan. Tдssд taas. Toimivia kikkoja. ”Pesu, kuivausrumpu, lakanoiden veto. Suihkupullolla. Mausta suolalla ja pippurilla. 5. Lisдд lopuksi hienonnettua basilikaa ja lehtipersiljaa. Kuten kukat. Varsinkin basilika on arka, sillд se paleltuu, jos lдmpцtila laskee alle kahdeksan asteen. Uusi kuivausrumpu vie jopa 70 % vдhemmдn energiaa

17. Toukokuu 2013 meillд on mansikoita, pддrynцitд, oliiveja, laventeli, basilikaa ja chiliд. Kuivausrumpu on myцs otettu sддnnцlliseen kдyttццn, koska ilma on. 25 Tammikuu 2014 tдmдnlainen matkaaminen on elдmдn suola, tai oikeastaan basilika. Kivat kдmppikset, iso TV, AC, uuni ja kuivausrumpu joita saa kдyttдд.

28. Toukokuu 2014 Basilika on ehkд eniten "keittiцmдinen" kiiltдvine ja kohtisuoraan ylцs. Jos taloudessa on kuivausrumpu (tai kuivaava pesukone jolla myцs.

Myцskin kannattaa kokeilla chilejд, paprikoita, basilikaa tai vaikkapa viinirypдleitд. Kasvihuoneen huolto: Pidд huolta puhtaudesta. Puhdista pinnat ja poista. 30 Elokuu 2015 basilikan ohi Prato della Valle:lle, Euroopan suurimmalle aukiolle. Kuivausrumpu puolestaan teki vaatteista heti kдyttцkelpoisia. 30 Syyskuu 2011 tuoretta punaista basilikaa. Eihдn serviettejд tietenkддn joka pдivд pestд, ja kuivausrumpu kuluttaa niitд hirveдsti, tдmд nukka on kuitenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.