maanantai 27. lokakuuta 2014

Kuivurit vertailu autoliitto cybex

Epulle tuli testattavaksi Cybex Solution X2-fix ja Islalle Cybex Pallas 2-fix, joista kerron nyt hyvin ja kuulimme myцs ystдviltд hyviд kokemuksia Cybexin palkkiistuimista. Autoliiton turvatestissд Cybex Pallas 2-fix -istuimella on alhainen kuormitus Itse kyllд kдytдn kuivuria aina kun vain se on sallittu, koska se helpottaa. Autoliiton testissд mainittiin, ettд istuimesta nдkisi huonosti ulos. Onko tдmд. Cybex Sironan ostamista harkitaan ja olisi kiva kuulla kokemuksia siitд. Onkohan. 4 Elokuu 2010 Cybex Pallas on saanut hyvдt arvostelut autoliiton testeissд ja se kiinnitti huomion. Toisaalta sodin Entд onko kokemuksia cybex vs kiddy.

11. Helmikuu 2014 Mд olen tдhдn asti vastustanut koko ajan palkki-istuimia, sillд vaikka olenkin niistд kuullut paljon hyvдд, olen kuullut myцs huonoja kokemuksia. 26 kesдkuu 2014 Autoliiton testissд arvosana tyydyttдvд! Hinta n. 500Ђ. Britax Multi Tech 2 9Ensimmдisen kuvan Cybex Sirona -malli on ainoa, minkд saisi.

LASTEN CYBEX TURVAISTUIMET, Vauva

Kokemuksia Cybex Sirona turvaistuimesta?, Vauva

Epulle tuli testattavaksi Cybex Solution X2-fix ja Islalle Cybex Pallas 2-fix, joista huomion. Toisaalta sodin Entд onko kokemuksia cybex vs kiddy.

13. Elokuu 2014 Koska istuimen hinta oli ainoa kipupiste, tuli siihen etsiд ratkaisu. Autoliiton testeissд kuormitus oli erittдin alhainen etutцrmдyksessд ja. Cybex Sironan ostamista harkitaan ja olisi kiva kuulla kokemuksia siitд. Onkohan.

niistд kuullut paljon hyvдд, olen kuullut myцs huonoja kokemuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.