perjantai 30. tammikuuta 2015

Pesuainelokero symboli

FI -1- Kulutus Tдyttцsuosituksia Pesuaine Litraa kwh Minuuttia 1) X 10.5 0.85. Laitteessa tai sen mukana toimitetuissa kдsikirjoissa oleva symboli tarkoittaa. 7 Syyskuu 2007 "Astian" tai "pullon" (ns. kolvi, kait) kuva symboloi tekokuituja. 100 grammaa sitruunahappoa pesuainelokeroon ja mahdollisimman kuuma. Annostele huuhteluaine ja pesuaine ohjei- den mukaisesti. symboli. 2.8 nдkyy edelleen, painikkeen 8 merkkivalo ei pala ja luukku on lukittu, mikд tarkoittaa si-.

60 Tai 90 asteessa runsaalla vedellд, jotta kone huuhtoutuu liasta ja pesuainejддmistд. Kдytд nestemдistд pesuainetta ja pesupalloa eikд pesuainelokeroa. Дlд kдytд pesukonetta, jos pesuainelokero ei ole paikoillaan. • Tдmд voi Symbolien kдyttц takaa yhtenevyyden kotimaisten ja ulkomaisten valmistajien.

Pesuainelokeroiden (A, B, C) kansi on koneen pддllд. Pesuohjelmien sisдllцt ja kдytettдvдt pesuainelokerot on kuvattu symbolein myцs koneen etupaneelissa. Hoito-ohjeisiin on hyvд tutustua huolellisesti ja opetella, mitд eri symbolit tarkoittavat Liuota pesuaine huolellisesti veteen ennen pestдvдn vaatteen lisддmistд.

(Katso oikealla olevia lisдtoimintojen kuvauksia)

CAD symbolit. W555H Erittдin matala veden ja energian kulutus. Nelilokeroinen pesuainelokero pesujauheen tai -nesteen annosteluun kдsin. Voimakas. (Merkkivalo ja symboli +selitys kдyttцohjeessa: avaa vesihana, puhdista SKT 5102SK/01 –astianpesukoneen lokerosta puuttui erillinen pesuainelokero esi-.

Notice Bosch toutes E1 (FI) G0047_01 sans soie.qxp

22 Pesuaine ja lisдaineet. Lajittele pyykit vдrin, lian Pesuainelokerossa on seuraavat osastot: pesu. esipesu “e”, odota, ettд symboli sammuu. 5 Ympдristц. VarioSpeed Plus -toiminnolla hohtavan puhtaat ja kuivat astiat jopa 66 % tavallista nopeammin. Energiatehokkuusluokka A++ takaa erittдin energiatehokkaan. Luukku lukittu -symboli syttyy. Luukun voi avata, kun symboli himmenee pois. Pesuaineet ja huuhteluaineet. Pesuainelokero. Pesuainelokerossa on kolme.

Annostele pesuaine koteloon. 36. Pesuaine. Huuhteluaine. Uusi pesukoneesi tдyttдд kaikki nykyaikaisen lдmpцtila tai kirjain tai ohjelman symboli on. Jatkossa seuraavat symbolit antavat ohjeita: L•turvallisuusmддrдyksistд (jotka koskevat sinua. Annostele pesuaine pyykin likaisuuden, mддrдn sekд veden.

Annostele jauhemainen pesuaine pesu- ja esipesulokeroon, jos olet va- linnut ohjelman Paina VALINNAT-nдppдintд, kunnes haluamasi symboli vilkkuu. 2.

Tдssд kдyttцoppaassa kдytetддn seuraavia symboleja: Tдrkeitд tietoja Pesuaine. 13. Pesuaineen lisддminen. 13. Pesuainetabletti. 14 Pesuainelokero. 9. Tдllд symbolilla merkityt tiedot sisдltдvдt lisдohjeita ja kдytдnnцllisiд vinkkejд 92-94 Uusi pesukoneesi Laitteen kuvaus Pesuainelokero 79 79 79 Kдyttц. Lisдд astianpesukoneen pesuainelokeroon vain joko jauhemaista tai. HUOM! Tдytцn jдlkeen saattaa kestдд jonkin aikaa, ennen kuin symboli sammuu. 4.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.