sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Sahkoinen resepti

Terveysasemilla uusitaan pддsддntцisesti vain terveysasemalla sairautensa vuoksi hoidossa olevien potilaiden reseptejд. Sдhkцisten reseptien (eReseptit). Sдhkцisten reseptien kirjoittaminen aloitettiin Kuopion kaupungin terveyspalveluissa 20. marraskuuta 2012. Sдhkцinen resepti on lддkemддrдys, jonka lддkдri. Vuosaaren Apteekin kдytцssд on sдhkцinen resepti eli eResepti, joka varmistaa nopean ja vaivattoman asioinnin. Lue lisдд kotisivuiltamme!.

2. Marraskuu 2012 Sдhkцiset reseptit tallennetaan keskitettyyn tietokantaan, Reseptikeskukseen. Reseptisi sдilyy reseptikeskuksessa 2,5 vuotta. Reseptisi on. Sдhkцisen lддkemддrдyksen uudistamisen voitte pyytдд apteekista, sдhkцisen palvelukanavan NettiRassin kautta tai omalta terveysasemalta. Sдhkцinen.

19. Maaliskuu 2014 Sдhkцinen resepti. Laajasti kдytцssд. Sдhkцinen resepti eli eResepti on kattavasti kдytцssд julkisessa terveydenhuollossa ja apteekeissa. Lддkemддrдys on laadittava sдhkцisesti. Jos sдhkцinen mддrддminen ei ole teknisen hдiriцn vuoksi mahdollista, lддkemддrдyksen voi tehdд myцs kirjallisesti.

Reseptit - Terveyspalvelut - Oulun kaupunki

Apteekissa katsotaan Reseptikeskuksesta asiakkaalle mддrдtyt lддkkeet. Kouvolassa sдhkцinen resepti on otettu kдyttццn julkisen terveydenhuollon yksikцissд. 15 Lokakuu 2013 Miten Lддkдriliitto on vaikuttanut ja vaikuttaa e-reseptin kдyttццnottoon Ereseptin kдyttццnotossa on mukana monia tahoja, mm. STM, Kela.

Parjattu e-resepti olikin "merkittдvд onnistuminen" - Digitoday

10 Lokakuu 2012 Sдhkцinen resepti eli eResepti on lддkemддrдys, jonka lддkдri laatii ja allekirjoittaa sдhkцisesti. Se korvaa perinteiset paperiset lддkereseptit. Sдhkцinen lддkemддrдys (e-resepti). Kaikkialla Suomessa siirrytддn vaiheittain kдyttдmддn sдhkцistд reseptiд eli e-reseptiд. Peruspalvelukuntayhtymд Kallion. Sдhkцinen lддkemддrдys. Seinдjoen Lддkдritalo on ottanut kдyttццn sдhkцisen lддkemддrдyksen eli eReseptin tammikuussa 2014. Sдhkцinen resepti.

Reseptin uusiminen ei vaadi lддkдrissд kдyntiд, eikд ajanvarausta hoitajalle. Ennen ensimmдistд sдhkцistд reseptiд tarvitset terveysasemalta sдhkцisen. 3 Huhtikuu 2013 Sдhkцinen lддkemддrдys eli e-resepti on nyt kattavasti kдytцssд julkisessa terveydenhuollossa ja apteekeissa, Terveyden ja hyvinvoinnin.

Sдhkцiset lддkemддrдykset tallennetaan Reseptikeskukseen, missд niitд sдilytetддn 2,5 vuotta. Reseptikeskukseen tallennetut sдhkцiset lддkemддrдykset saat.

1. Huhtikuu 2014 Vuodesta 2017 alkaen kaikki lддkemддrдykset on laadittava sдhkцisesti. Paperija puhelinreseptit ovat siihen saakka kдytцssд sдhkцisen. Lддkemддrдyksistд valtaosa on nykyддn sдhkцisiд reseptejд (eReseptejд), jotka lддkдri tallentaa valtakunnalliseen Reseptikeskukseen. Lддkдri voi tulostaa. Sдhkцinen resepti on otettu vauhdikkaasti kдyttццn Loviisan terveyskeskuksessa. Terveydenhoitaja Kirsi Buddas listaa suurimmiksi haasteiksi koulutuksen ja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.