torstai 30. heinäkuuta 2015

Pesukoneen nukkasihti jumissa

Pesukoneen nukkasihti jumissa

Pesukoneventtiili on suljettava aina kдytцn jдlkeen. Mikдli hanaan ei kytketд pesukonetta, pitдд hanan pesukoneen liitдntдputki (G 1/2) tulpata. Teknisiд tietoja. Jos laite on hankittu talvella pakkassддn aikana: anna pesukoneen olla huoneen lдmpцtilassa esim. jos pumpun siipipyцrд on jumissa. Tarkista aina ennen. Viimekerralla ei yhtддn (meinas vastukset kдrдhtдд). Voiko vika olla jossain muussa kuin ohjelmavalitsimessa (uusi sellainen aika kallis) Nukkasihti ei oo.

29. Joulukuu 2008 En kyllд tiedд mitддn pesukoneista, mutta LG merkkinд ei ainakaan minusta. teki yllдttдen topin: pesu pysдhtyi ja jдi ohjelma jumiin siihen paikkaan. Nappasin nukkasihdin pois, irrotin poistoletkun ja kokeilin kaataa vettд. Download and view manual or user guide SIEMENS WP 10R152 FN Washing machine online. Click here to go to download SIEMENS WP 10R152 FN Washing.

Siellд on nukkasihti kuitenkin vaan tukossa. Onko ihan mekaaninen ohjelmakoneisto, niiden viat noiden jumien (nappi, kivensiru, lankaa tai. Pesukoneen ja astianpesukoneen suodattimet ja nukkasihti on puhdistettava. Mikдli jддt hissiin jumiin sдhkдkatkon tai muun vian vuoksi, toimi seuraavasti.

Oras hanat ja venttiilit Huolto

Pesukoneen ja astianpesukoneen suodattimet ja nukkasihti on puhdistettava. Mikдli jддt hissiin jumiin sдhkдkatkon tai muun vian vuoksi, toimi seuraavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.