perjantai 10. kesäkuuta 2016

Kahvi festivaali

Festivaaliaikataulu. KESKIVIIKKO 19.8.2015 (tarkempi kuvaus pдivдn ohjelmasta linkkiд napsauttamalla) 9.00 Ilmoittautuminen (kahvia tarjolla). 30 Kesдkuu 2015 vai Overkill – Motцrhead hieman kahvilla jдttifestivaalin lavalla Motцrhead esiintyi дskettдin Glastonburyn legendaarisella festivaalilla. Tдstд lцytyy festivaalin kдsiohjelma pdf-tiedostona! FESTIVAALITIEDOTE johtaja Taija Tuominen. (Seminaarin hinta 20 Ђ sisдltдд lounaan ja kahvit).

6. Marraskuu 2014 Festivaalilla on anniskelualue, joka palvelee tдysi-ikдisiд A-oikeuksin. Lunta Ilosaaressa -lounge tarjoaa lavan vierellд kahvia, kahvileipдд ja. Mitд festivaalista jдi kдteen Guest BloggerJuly 16, 2015 Taste of Helsinki TOP 4 dishes The most delicious and awaited festival among food lovers started.

Festivaaleilla on vessat miehille ja naisille, lastenhoitohuone omalla vessalla, kahvi- ja ruokamyyntiд sekд sirkusvдlineiden ja t-paitojen myyntiд. Hanavettд saa. Nappaa lennossa mukaan kupillinen vastuullisuussertifioitua Brazil Tumma Paahto-kahvia, jossa on pehmeдn paahteinen maku. Paulig Coffee Vanista lцydдt.

Metodifestivaali - Tutkijakoulu - Tampereen yliopisto

Tule myymддn tuotteitasi tai palvelujasi Kihaus Folk -festivaalin torille! Festivaalin kahvimyynti keskittyy Kihaus-kahvioon, joten kahvin myyntipaikkoja ei. Http://www.kirja.fi/dekkari-festivaali-ohjelma http://www.kirja.fi/dekkari-festivaalikirjailijat http://www.kirja.fi/dekkari-festivaali-liput Kahvi/tee ja marjapiiras.

Casa Gusto - Ajankohtaista

14 Elokuu 2015 Edesmenneen Ilmiц-festivaalin henkinen jдlkelдinen, tдnд kesдnд toista Avainsanat: festivaali, galleria, H2Ц, kahvi, kalja, kuvataide, olut. Kasslerpaistia pippurikastikkeella barbequebroileria kaali-soijarouhepaistos leipurin peruna. Kahvi/tee ja omenaleivos. Lauantaina 11.7. -vihersalaatti ja kastike. Festivaali oli heti alusta asti erittдin suosittu tapahtuma ja jo seuraavana Tarjolla tuoretta pullaa ja muuta pikkusyцtдvдд sekд tietysti kahvia, teetд ja mehua.

10. Huhtikuu 2013 Yhteistyцn myцtд festivaalin asiakkaille on tarjolla eettisesti kestдvдд ruokaa, kahvia ja viiniд. Yhteistyцssд on myцs mukana Joensuun. Toivotamme teidдt tervetulleeksi Helsingissд jдrjestettдvддn Helsinki kahvi festivaaleihin 20.-22.03.2015. Tarjoamme teille tilaisuuden tutustua Caffe Mauron.

Maailma kylдssд -festivaalin tiedottaja Johanna Eurakoski kдvi kahvilla kertomassa viikonlopun festivaaliohjelmasta. Maailma kylдssд tuo Helsinkiin kulttuuria.

Kesдn hehkeimmillд festivaaleilla maistuu Pauligin pehmeд Brazil-kahvi. Himos Festival Oy on solminut laajan yhteistyцn kahvibrandin kanssa. Yhteistyц nдkyy. Ja punasipulia/ Syysvihannessalaattia ja hunajabalsamico/ Leipдд ja levitettд/ Kookospannacotta ja vaniljalla maustettua ananasta/ Kahvi haudutettu tee. Hiljaisuus-festivaalin suositut tuotteet paidat, kahvi, kassit ja tarjotin on saatavissa holvi verkkokaupasta. Voit myцs laittaa tiedustelua sдhkцpostitse mieluisista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.