sunnuntai 28. elokuuta 2016

Miele pesukone gigantti oulu 2014

Rintamamiestalo.fi • katso viestiketjua - Mikдkцhдn

Kдyttдisin ohjaimena valmista elektronista termostaattia, noitahan on esim. Tulee siis saunan kiukaaseen, kun vakio termostaatti on bimetalli. Elektroniset termostaatit helpottavat elдmддsi. Esiasennettujen ohjelmien ja yksinkertaisten asetusten ansiosta voit valita haluamasi lдmpцtilan ja sen jдlkeen. Elektronisia termostaatteja sekд langatonta lattialдmmitystд. Voit myцs ohjata living connect® -patteritermostaatit ja Danfoss Link™ CC -kosketusnдytцllinen.

Elektroninen termostaatti RA + M30 x 1.5 sovittimilla on suunniteltu helppokдyttцiseksi, energiatehokkuutta parantavaksi termostaatiksi. Muissa pattereissa "Radiogyr" -merkkinen patteritermostaatti, en. olevan M20 ja M30 joihin tarjontaa lцytyy kivasti mm elektronista edullisesti.

Ta- ja kivilattioissa, joissa halutaan sддtдд lattian lдmpцtila jalalle miellyttдvдksi. devireg™ 528 elektroninen termostaatti. NTC-johtoanturi voidaan jatkaa esim.

Uusi ETH-7-Segment Elektroninen yhdistelmдtermostaatti Perry TE076 elektroninen termostaatti Elektroninen DIN-asenteinen lattialдmmitystermostaatti. 4 Maaliskuu 2015 Danfoss Living Connect on elektroninen patteritermostaatti, joka on tarkoitettu kдytettдvдksi kotitalouksissa Danfoss Link™ -jдrjestelmдn. Eli patteri lдmpes ja termostaatti paikalleen ja kaikki toimi. Jesh! pari perinteiseen vesikiertoseen patteriin tulevaa elektronista termostaattia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.